6. března 2012

19. ročník mezinárodního veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Reklama – Polygraf 2012


 Vážení kolegové,
ve dnech 20. - 22. března 2012 se v prostorách Průmyslového paláce na Výstavišti v Praze – Holešovicích uskuteční již 19. ročník mezinárodního veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Reklama – Polygraf 2012.
Tento veletrh patří k tradičním a uznávaným výstavním akcím v České republice a jeho letošní ročník si klade za cíl přispět k oživení oboru reklamy a polygrafie, nabídnout prostor pro setkání a diskuzi odborníků z těchto průmyslových oblastí, a přinést rozšířené možnosti interakce návštěvníků a vystavovatelů. Proto, vedle prezentace početných novinek a inovačních řešení, bude jeho součástí také bohatý doprovodný program zahrnující různé odborné semináře, panelové diskuze a workshopy.
Sítotiskový svaz ČR uspořádá pod patronací a s podporou mezinárodní asociace FESPA, jejímž je členem, na veletrhu Reklama – Polygraf 2012 odborný seminář s názvem

Sítotiskové trendy aneb digitální tisk v sítotisku

Témata přednášek programu semináře jsou zaměřena na synergický efekt v segmentech sítotisku a nových digitálních technologií, které právě do sítotisku vstupují nebo jsou postupně aplikovány do standardních výrobních workflow. Hlavním tématem bude všeobecný pohled na tiskový průmysl a jeho očekávaný vývoj. Další stěžejní přednáška bude zaměřena na potisk textilu, což je v současnosti jedno z velmi aktuálních témat, neboť segment potisku textilu patří v tiskovém průmyslu mezi oblasti s největším růstovým potenciálem vůbec. Nedílnou součástí semináře budou také vstupy zaměřené na sítotiskový průmysl z hlediska jeho profilace v době digitálního tisku. Přednášejícími lektory budou přední odborníci na příslušnou problematiku ze zahraničí i tuzemska.
Odborný seminář Sítotiskové trendy aneb digitální tisk v sítotisku se uskuteční ve středu 21. března 2012 od 10.30 do 14.00 hodin v přednáškovém prostoru Forum Reklama ve Střední hale Průmyslového paláce na Výstavišti Praha s následujícím programem:

Úvodní slovo představitele asociace FESPA
Chris Smith, Head of Membership Services, FESPA, Velká Británie
1. Trendy v tiskovém průmyslu
Neil Falconer, Senior Consultant – printing, Pira International, Velká Británie
2. Budoucnost textilního tisku
Michel Caza, GPSF, Francie
3. Tisk efektů sítotiskem (FESPA Sensations)
Michal Kridel - Pasja, Polsko
4. Speciální efektové pigmenty pro sítotisk
Mirka Řehořová, Merck spol. s r. o., Česká republika

Vložné: 300Kč vč. DPH
Vložné pro členy Sítotiskového svazu: 100Kč vč. DPH

Vzhledem k tomu, že kapacita přednáškového prostoru je omezená, takže počet míst pro účastníky semináře je limitován, je výhodné si rezervovat své místo již dnes zasláním své přihlášky na e-mailovou adresu: beranek@sitotisk-serigrafie.cz. a uhrazením vložného na bankovní účet: 27-1864110287/0100. Přihlášku najdete na www.sitotisk-serigrafie.cz v sekci download. Kontaktní osoba Ing. František Beránek +420 777 617 891.

Touto cestou bychom vás chtěli, vážení kolegové, srdečně pozvat nejenom k účasti na zajímavém odborném semináři Sítotiskové trendy aneb digitální tisk v sítotisku, ale také k návštěvě letošního ročníku mezinárodního veletrhu Reklama – Polygraf 2012, který se vám chystá nabídnout celou řadu novinek z dynamicky se rozvíjející oblasti marketingové komunikace. Věříme, že budeme mít to potěšení se s vámi na odborném semináři a veletrhu setkat.


Ing. Zdeněk Fidranský
prezident Sítotiskového svazu ČR



IČO / Organisation ID number: 48159531
Aktuální kontakty na / Actual contacts on www.sitotisk-serigrafie.cz
Členem / Member of: FESPA

Žádné komentáře: