24. února 2012

FESPA Digital 2012

Výstava FESPA Digital se stala velmi populární a její termín si zaznamenává stále více tiskařů do svého diáře. V roce 2012 se uskuteční ve španělské Barceloně a protože je trochu dál, chceme vás upozornit na termín jejího konání. Chcete li se výstavy zúčastnit, rezervujte některé dny mezi 21. a 24. únorem 2012.
FESPA Digital 2012 se bude konat na výstavišti Fira de Bacelona Gran Via. Oficiální grafika, na které nechybí dnes již kultovní postava Digital Man, ukazuje možnosti výběru tras „digálních cest“. Heslo Explore the Wider Opportunities, tedy Prozkoumej širší možnosti je ústředním bodem kampaně pro nadcházející ročník veletrhu.
Osobní komunikace
Způsob komunikace mezi vystavovateli, pořadatelem a návštěvníky patří k nejefektivnějším z odborných výstav. Návštěvníci mají po registraci na veletrh vstup zdarma. Jejich identifikace je zakódována do visačky, takže vystavovateli stačí nasnímat kód a může mít přesnou evidenci návštěvníků svého stánku a samozřejmě i evidenci jeho požadavků. Kromě prezentace v předních oborových magazínech a webových stránkách má komunita digitálních tiskřů silné zastoupení na sítích Twitter a Facebook. Rovněž je ze strany pořadatele – Evropské federace sítotiskových svazů zajištěno i oslovení všech návštěvníků z databáz předcházejících ročníků, kteří pocházejí až z 80 zemí.
Digital Man vás povede
„Digital Man se zrodil v kampani „Revoluce“ pro výstavu v Amsterdamu v roce 2009,“ vysvětluje Linda Suttonová, marketingová manažerka FESPA. „V Hamburku v roce 2011 přešel k „Evoluci“, která uznává postupné zrání trhu a nyní „Prozkoumá širší možnosti“. Z hlediska budoucího vývoje do roku 2012, vidíme na trhu mnoho příležitostí pro inovační velkoformátové tiskárny. FESPA je zdaleka to nejlepší prostředí, ve kterém můžete prozkoumat zavádění nových technologií nebo procesů, zvýšení automatizace, diverzifikovní výroby do různých velkoformátových aplikací, či experimentování s novými materiály a barvami. To vše je inspirací pro rozvoj nových služeb nebo obchodních modelů.
Nový pohled z jihu
Zorganizování výstavy v Barceloně přinese mnohem vyšší účast návštěvníků z Španělska, Portugalska, Francei, Itálie a severní Afriky, kteří obohatí tradičně početné publikum ze severní, střední a východní Evropy. Aktuální informace o veletrhu najdete na stránkách www.fespadigital.com

Žádné komentáře: